Profită de oferta noastră limitată! Reduceri de peste 50% la gama de produse selectate.

Depre Sungate Vogue

sungate2

Despre brand

Brandul a luat nastere, din pasiunea ownerilor, Alexandra Dumitru si Amalia Sandulescu, pentru frumos, unic si spectaculos si din dorinta de a celebra femeia si de a-i darui incredere in sine.

Urmand succesul obtinut cu primul lor business – unul din cele mai renumite saloane de beauty premium ale capitalei, cu servicii complete de hair, make-up si skincare – SUNGATE deschide portile catre un alt capitol al frumusetii si anume cel al vestimentatiei, mai exact cel al vestimentatiei exclusiviste.

Partenerii se implica in toate ramurile business-ului, de la management, logistica si pana la buying. Astfel piesele ce intra in arsenalul de lux disponibil la Sungate Vogue sunt selectate personal de Amalia si Alexandra, de la fabrici si selleri din Italia, Turcia, Dubai, Spania, dar si Moscova. Estetica aleasa este axata pe somptuozitate, pe lux, pe glamour.

Piesele vestimentare disponibile pe magazinul online Sungate Vogue sunt unice ce au un design ce nu este atat de comun, de asta suntem alegerea unor persoane publice din Romania, vedete si oameni de afaceri.

sungate3

Viziunea noastra

Dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse femeilor ce doresc sa se simta elegante, in trend si cel mai important: sa se simta bine in pielea lor.
Consideram ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei insa nu a descoperit adevaratul potential datorita mindsetului si limitarilor impuse de ea insasi.
O metoda ce dorim sa o propunem pentru eliminarea acestor limitari este fashionul.
O tinuta vestimentara potrivita poate da un boost de incredere in propriul corp si o stare de bine profunda ce te ajuta sa te apreciezi cu adevarat.
sun3

Peste 3000

Clienti multumiti

Peste 5 tari

De unde se cumpara produsele noastre

Peste 300

De produse în site și showroom

 
Sungate Vogue

Meniu principal