Întrebări frecvente adresate de către clienți

Program relații clienți

L-V : 12:00 - 20:00 S : 12:00 - 18:00

Contact telefonic

0730 657 888 - tarif normal

Livrarea produselor poate dura aproximativ 48 de ore din momentul plasării comenzii. Deși dacă locuiți în București puteți ridica produsele direct de la sediul nostru.

Nu, momentan nu avem un prag pentru transport gratuit.

Momentan colaborăm cu compania Fan Courier însă acest lucru se poate schimba pe viitor fără notificare.

În primul rând va trebui să semnați un proces verbal de constatare de față cu curierul și ulterior vă rugăm să ne contactați pentru a aranje înlocuirea produsului.

Dacă mărimea produsului comandat nu vi se potrivește vă rugăm să ne contactați pentru a vă asigura înlocuirea acestuia. Condițiile de înlocuire și retur sunt speciale pentru articolele ce sunt în categoria costume de baie sau lenjerie intimă.

Da, puteți plăti ramburs coletul comandat.

Practic vă bucurați de o metodă mai sigură și rapidă de a efectua tranziția. Coletul odată ajuns doar trebuie să-l ridicați de la curier fără a mai trece prin procesul meticulos de achitarea lui. Colete achitate prin card bancar sunt în medie procesate mai rapid.

Sigur, ne puteți contacta oricând la numărul de telefon 0730 657 888 tarif normal, apelabil din orice rețea fixă sau mobilă. 

Da, odată plasată comanda pe site aveți posibilitatea să ridicați produsul direct din magazinul nostru situat pe Calea Dorobanți 206, București 

Sigur, vă așteptăm oricând de Luni până Sâmbătă pentru a proba un produs la noi în magazin. Programul complet al magazinului este regăsit la secțiunea de contact.

Dacă un produs nu mai este pe stoc în site, vă rugăm să ne contactați. Posibil ca stoc-ul să nu fie actualizat în timp real.

Nu ai nevoie de niciun document pentru retur. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de retur. Nu acceptăm colete la retur dacă formularul nu a fost trimis către aprobare.

În medie noi procesăm returul în maxim 7 zile lucrătoare, în cazul excepționale timpul poate fi prelungit până la 14 zile după primirea produsului de la dumneavoastră.

Cuponul de reducere se va introduce la pagina de finalizare comandă, acolo există o secțiune specială pentru aplicarea acestuia.

Sungate Vogue

Meniu principal