Termeni și condiții de utilizare a paginii

Program relații clienți

L-V : 12:00 - 20:00 S : 12:00 - 16:00

Contact telefonic

0730 657 888 - tarif normal

Bine ati venit pe sungatevogue.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comanda.
POLITICA DE RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul în care acesta ți-a fost livrat. Tu vei plăti curierul cu care ne trimiți înapoi produsul returnat, iar noi îți vom înapoia contravaloarea produsului în termen de 15 zile lucrătoare de când acesta a ajuns la noi.

Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Produsele vor fi returnate în condiții bune, neutillizate, fără pete. Nu acceptăm retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi cele de lenjerie intimă sau costume de baie.

Nu acceptam spre retur produse care:

sunt trimise fara completarea prealabila a formularului de retur;
sunt trimise prin curier, prin cont colector, sau alte servicii similare ce implica plata cash din partea SUNGATE la momentul livrarii;
nu sunt completate campurile aferente contului IBAN si a numelui detinatorului contului IBAN;
prezinta urme de purtare;
se incadreaza in categoria “lenjerie” sau “costume de baie”;
Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a returna un produs sunt următorii:

Completezi formularul de retur disponibil mai jos;
Ambalezi produsul pentru a fi returnat;
Trimiți coletul – expeditie standard (prin orice curierat rapid, dar nu Poșta Română) cu produsul returnat către: Sungate Vogue SRL , strada Calea Dorobanți , nr 206, sectorul 1 , București , nr de telefon : 0730657888
Te rugam sa te asiguri ca numele expeditorului AWB-ului corespunde cu cel completat in formularul de mai jos
Plata se va efectua prin virament bancar in contul IBAN mentionat in cererea de retur in termen de maxim 15 zile lucratoare din momentul in care coletul ajunge la noi;

POLITICA DE SCHIMB A PRODUSELOR

Dacă un produs achiziționat nu ți se potrivește ca măsură, îl poți schimba cu același produs cu măsura potrivită sau cu alt produs în maxim 14 zile calendaristice de la momentul în care acesta ți-a fost livrat. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine . Taxa de livrare de transport este suportata de catre tine.

Produsele vor fi returnate în condiții bune, neutillizate, fără pete. Nu acceptăm retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi cele de lenjerie intimă sau costume de baie.

Nu acceptam spre schimb produse care:

sunt trimise fara completarea prealabila a formularului de schimb;
prezinta urme de purtare;
se incadreaza in categoria “lenjerie” sau “costume de baie”;
Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a schimba un produs sunt următorii:

Completezi formularul de schimb disponibil mai jos;
Ambalezi produsul pentru a fi returnat;
Iti trimitem un nou colet cu produsul ales pentru schimb, iar tu ii vei preda curierului produsul vechi, ambalat corespunzator pentru transportul prin curierat rapid;
Costul schimbului este suportat de către tine ,pe care il vei achita curierului la livrare, reprezentand serviciile de transport;
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul www.sungatevogue.ro este proprietatea SC SUNGATE VOGUE SRL, inregistrata in BUCURESTI, Sectorul 2, strada ARH. IONESCU GRIGORE, Nr. 63, Bloc T73, Scara B, Etaj 4, Ap. 42, J40/2128/2018CUI: 38864810.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.sungatevogue.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

Produsele comercializate prin intermediul www.sungatevogue.ro sunt noi si insotite de factura fiscala.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a nu onora livrarea unor produse al caror pret este gresit si nu se incadreaza in grila preturilor companiei. In acest caz, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a confirma comanda la pretul corect sau de a o refuza.

Capitalul social este 200 RON.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC SUNGATE VOGUE SRL la nicio actiune.

Sungate Vogue

Meniu principal